BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Wednesday, September 16, 2009

SelamaT HaRi Raya MaAf ZahiR BatiN

haluuuu..

Hari nie memang hari yang paling gembira buat aku. Mana x nya petang nie aku akan bertolak balik kg. Hehe. Dah lama aku xblk. huhu. Tapi xpa mlm nnt aku akn jejakkan kaki ke bumi perlih. Selamat tinggal tanjung malim. nnt kita ketemu lg yea. hahaha. sok aku n kwn-kwn akan buat kuih raya. Km cadang nk buat 2 jenis kuih ja, kuih tart dgn kuih makmur. Huhu.
ok la kau pon dah malas nak taip nie. lain kali kita jumpa lg ya.
tatatatatata

selamat hari raya maaf zahir batin. (^_^)

Friday, September 11, 2009

O&M part 3 ( Proton City)

Halluuuuuuuuu & Salam Satu Malaysia

Selamat bertemu kembali. Aik mcm baca berita la pulak. Hahaha. k kali aku nk continue part 3 pula. Ptg rabu yg lepas aku buat latihan O&M kat PROTON CITY tau. Best sangat buat kat sana. Lg pon dah lama aku xjejak kaki p sana. mcm biasa la bila dah sampai sana lecture aku bg partner masing-masing. Kali nie kau dipartner dgn SARIAH. Hehe. Comel orangnya. aku kn buat semi independent. Ala buat mcm post aku minggu lps. Huhu.













O&M pArT 2

Salam Satu Malaysia

Emmmmm... dah lama x update bolg nie. maklum la bnyk benda nk kn buat sbmlm cuti raya kan. Hati pon xtenteram dok mikir bl la dpt blk kg nie. dah x sabar rasanya nie. Eh.. dah memelalut pulak dah. sebenarnya aku nk cita pasai O&M part 2. Kali nie aku punya lecture soh buat O&M di luar kelas. Dia soh buat secara semi independent, maknanya guide akan dok kat belakang kita dan diam-diam. dia xakan bagi panduan kat kita. Kita kn pandai berjalan sendiri. Bayangkanlah betapa 'DAHSYAT' nya aku rasa. Dah ketar seluruh badan Nie dah la xpenah buat benda nie. Huhu. tapi xpa aku redah juga buat. akhirnya dapat juga aku buat O&M nie. mula-mula takut tp bila dah buat rasa mcm nk buat lg. Hahahaha.







rasa takut bangat... hehe



kwn-kwn lain pon kn buat jg



nie la lecture O&M



Hijau... hehe

Tata, bye bye.... next time kita jumpa lg yea...